Tredje advent!

Hejsan! 
Idag är det söndag och tredjeadvent men det känns inte som de. 
Det är ingen snö på marken, det är inga minusgrader och ingen julkänsla alls:(

Denna helgen har gått jätte fort, i fredags till lördag eftermiddag var jag hemma hos min kära pojkvän, vi kolla på idolfinalen och hade det jätte mysigt. På lördagen vaknade vi vid halv sju först sen somnade vi om och sov till tio., gick ner käka frukost, plocka undan lite hängde tvätt och så sen gick vi ut var ute 1,5 timme fixa med ljusslingor och fåglarna, tog en paus käka sen på det igen. vif halv tre gick vi in, jag packi ihop och bytt om sen åkte jag bussem hem.Gud va jag tycker om denna påg!
Kom hem tog det lugnt sen la jag mig i ett bad, vid sju tiden gick jag upp för att fixa mig för lite mys hos min nära killpolare tim, vi kolla roliga klipp,kolla skräck film och snacka lite :)
Idag har jag bara tagit det lugnt som jag brukar göra på söndagar för att orka en vecka i skolan.


Water

Idag började jag tio och sluta fem över elva, Efter skolan åkte jag och min fina vän Emmy in till Stan för att handla de sista julklapparna. Dock har jag tre stycken kvar, en till min kusins minsta ungen, Emmy & en hemlig!
Det gick snabbt och enkelt så vi tog tåget tio över tolv, alltså var jag hemma runt ett. 
Sen dess har jag ätit,pluggat,vilar,fotat lite och suttit vid datorn.
Nu ska jag fortsätta fota lite,lära mig nya saker. 
Ha det så bra så hörs vi! :)


Resultatet från Vattenfotograferingen:



Kanske inte detbästa men som sagt håller på att lära mig!

To good to be true?

God morgon!
Idag är det andra advent & slutet på en lagom lyckad helg.
I fredags tog jag mig till skolan då jag käned mig bra, vi hade kök och hade julbord på menyn ett riktigt toppen julbord om du frågar mig!
Efter skolan åkte jag med philip hem vi,fixade maten och hjälpt till med lite annat smått och gott.Efter maten placerade vi oss framför tv med resten av familjen och kollade ett tag men jag är en kvälls trött människa och speciellt extra trött när jag är sjuk så redan vid halv tio gick vi upp och la oss.
När vi legat en stund i sängen fick jag jätte svårt för att svälja & ändrade hela tiden från varm till kall, philip hämta ett glasvatten och halstablett sen somnade jag gått för stunden.
Redan tidigt på morgonen började allt igen, men gick över sen fram mot frukost dags.
Igår blev det julmarknad & handling med Familjen Andersson, sen släppte dom av mig hemma så var jag ensam några timmar tills mamma kom hem. Somnade redan vid halv sju i soffan men vaknade upp när mamma kom sju sen höll jag mig vaken till nio.

Nu ska jag krypa ner framför tv med en kopp varmmjölk med honung och en jätte mysig filt!

RSS 2.0